iParcs Startersbuorkerij

iParcs heeft een slim en duurzaam idee bedacht voor starters. Dit concept heet de Startersbuorkerij. Hierin wonen mensen op een boerderij. Niet alleen in het woonhuis, maar ook in schuren en stallen. Het kan gaan om oude of nieuwe gebouwen. Het doel is om de boerderijen te laten blijven bestaan in het landschap. De Startersbuorkerij ziet eruit als een gewone boerderij. Het geeft starters de kans om betaalbaar te wonen. De bewoners hebben samen controle over de kosten. Door zonne-energie en windenergie te gebruiken, worden de huizen energieneutraal. Zo kunnen bewoners zelfs elektrisch rijden. De auto's staan uit het zicht in oude sleufsilo's. Klinkt dit idee niet geweldig?

De Startersbuorkerij kan bij een dorp gebouwd worden zonder een hele nieuwe wijk. Dit maakt wonen in het buitengebied betaalbaar. Het ontwerp wordt aangepast aan de omgeving en het dorp. Samen met de Dorpsbelangen werken we aan de ontwikkeling.

Modulaire woningen: flexibel en op maat

Een belangrijk idee van iParcs zijn modulaire woningen. Dit betekent dat huizen makkelijk aangepast kunnen worden. Ze kunnen groter of kleiner worden gemaakt. De huizen passen altijd bij de omgeving en de regels. Er zijn verschillende soorten woningen. We kiezen altijd de beste optie voor de plek. Er kan ook een mix van bewoners zijn, zoals jong en oud, kopers en huurders. Elk project is anders. Zo kan er een gezamenlijke moestuin, speeltuin of schuur zijn. Of een plek om gereedschap voor onderhoud op te bergen.

Impressies en Ontwikkelingen

Hier zie je enkele beelden van ons idee. Deze beelden geven een indruk van de sfeer. Elke plek is uniek en vraagt om een eigen aanpak. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer Informatie en Updates

Het iParcs-concept ontwikkelt zich steeds verder. We zullen regelmatig nieuwe projecten en ontwerpen delen. Blijf ons volgen voor de laatste updates en ontdek hoe we duurzaam en innovatief blijven